Konfirmasjonsmeny Catering

Tiden er inne for planlegging til konfirmasjon, og vi har lager noen egne konfirmasjonsmenyer som passer fint for høytiden ungdommene skal feire.

Velg også i de andre menyene våre til feringen av konfirmanten.

 

  • Konfirmantens koldtbord

    Kr 288,-

    Reker (skalldyr)
    Majones (egg, sennep)
    Røkt laks (fisk)
    Eggrøre (egg)
    Roastbiff
    Remulade (melk, egg, sennep)
    Spekeskinke, mørr, salami
    Potetsalat (egg, melk, sennep)
    Pastasalat med serranoskinke og  sherrytomat  ( egg, gluten)
    Wraps med chortizo og snefrisk (gluten, egg, melk)
    Varm kyllingform med choritzo, sitron og sherrytomat
    Varme elgkarbonader ( melk, sennep)
    Hvitløk og rosmarinbakte amandinepoteter
    Tyttebærrømme (melk)
    Foccacia med meldon og urter (gluten)
    Brød (gluten, melk) kan inneholde spor av sesam og egg
    Smør (melk)
    Allergener i (….)

  • Konfirmantens kombinasjonsmeny

    Kr 288,-

    Røkt laks (fisk)
    Eggrøre (egg)
    Reker (skalldyr)
    Majones (egg, sennep)
    Roastbiff
    Remulade (egg, melk, sennep)
    Spekeskinke, mørr og rødvinssalami
    Potetsalat (egg, melk, sennep)
    Varme elgkarbonader med champinjong (sennep, melk)
    Hvitløk og rosmarinbakte amandinepoteter
    Tyttebærrømme (melk)
    Tacokjøttdeig
    Tacoskjell og nachos
    kan inneholde spor av melk, egg og nøtter
    Små tortillalefser (gluten, mek, egg)
    Revet ost (melk)
    Rømme (melk)
    Blandet salat med sherrytomat, mais og rød løk
    Brød
    Smør
    Allergener i (…)

  • Konfirmantens tapasmeny

    Kr 338,-

    Serranoskinke
    Manchegoost
    Oliven
    Fylte paprika
    Reker med serranochips
    Pastasalat med soltørkede tomater, choritzo og fetaost
    Wraps med Ventetricina, italiensk salami, kremost og salat (gluten, egg, melk)
    Varme spanske kjøttboller i tomatsaus
    Varm karriris med  scampi i hvitløk og chiliolje (skalldyr)
    Varm kyllingform med choritzo, oliven , sitron og sherrytomat ( melk, sennep)
    Aioli (egg, sennep)
    Varme salatbakte amandinepoteter
    Hvitløksdressing (melk, egg, sennep)
    Hjemmebakt foccacia ( gluten)
    Tapaskjeks
    Dessert
    Brownies
    Vannbakkels med bringebær og vaniljekrem

  • Konfirmantens tre-retters middag

    Kr 298,-

    Forrett
    Parmaskinke med galia og honningmelon, chèvre, ruccula og honningvinagrette
    Serveres med tynt olivenbrød
    Allergener: (melk i chèvre)

    Hovedrett
    Urtestekt kalvesteik med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte rotgrønnsaker og peppersaus.
    Allergener: melk i fløtegratinerte poteter og grønnsaker, gluten og melk i peppersaus

    Dessert
    Sjokolademousse med bringebærcouli og nøttekjeks
    Allergener: melk og egg i sjokolademousse, nøtter, gluten, melk, egg i nøttekjeks

  • Konfirmantens trønderske meny

    Kr 189,- (245,-)

    Sodd med gulrot og potet, leveres varmt og serveringsklart
    Allergener ( egg)
    0,75 liter pr person Kr 189,-

  • Hjemmelaget karamellpudding

    Kr 58,- pr pers

    Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus

    Allergener: melk og egg

  • Mokkamousse med karamell, og bringebær

    Kr 58,-

    Allergener: melk, egg

  • Tjukkmelk Panna Cotta med bringebærcouli

    Kr 58,-

    Allergener: melk